select title, content, dirID from static_page where keyname='requestfornewstation_hr' and lang LIKE "hr" Puni.hr :: Administracija modula statične strani
TRAŽI MOBILNO POMOĆ


Zatražite novu punionicu

Zatražite novu javno dostupnu punionicu

Pored dodavanja postojećih punionica, ovdje možete zatražiti postavljanje nove javno dostupne punionice. U tu svrhu, potrebno je što detaljnije ispuniti obrazac te ga nakon toga poslati u obliku priloga na e-mail info@puni.hr.

Postavljanje nove punonice je relativno jednostavan postupak. Međutim, prije istog je potrebno pronaći investitora, ishoditi sve dozvole za pravo montaže te odabrati najprimjereniju lokaciju instalaciju. Postavljanje novih punionica je u velikoj mjeri ovisna o stvarnim potrebama tržiša i samih korisnika električnih vozila, zato Vas pozivamo da nam Vaše želje, u vezi nove punionica, dostavite u što detaljnijem obliku. Uz pomoć ispunjenih obrazaca ćemo pokušati dobiti sve potrebe infromacije u vezi optimlane konfiguracije punionice s obzirom na očkeivani način primjene (priključna snaga, vrsta utičnice, metoda autentifikacije, ..., itd.). Podaci se koriste samo u svrhu utvrđivanja interesa za postavljanje novih punionica. Zaprimljeni zahtjev za instalaciju nove punionice se prosljeđuju pružatejima usluga punjenja, koji nakon toga razmatraju zahtjev te se donose odluku o intersu ulaganja u punionicu na predmetnom lokalitetu.

Zahjev za novom punionicom se također stavlja na raspolaganje svim privatnim ili poslovnim subjektima koji su zaintersirani investirati u punionicu na predloženom lokalitetu instalacije. Svi zahtjevi u kojima se nalazi iskaz interesa za instalaciju nove punionice se prosljeđuju potencijalnim dobavljačima opreme s ciljem udovoljavanja zahtjeva korisnika.

 

Zahtjev za nadogradnju postojeće javno dostupne punionice

Pored zahtjeva za instalaciju nove punionice, moguće je također uputiti zahtjev za nadogradnju postojeće punionice. Nadogradnja punionice je jeftinija varijanta u odnosu na kompletnu zamjenu te omogućuje zamjenu utičnicu ili nadogradnju punionica bazne varijante »Plug&Charge« na naprednu, čime se mogućuje povezivanje s kontronlim centrom, a što je preduvjet za korišenje naprednih funkcionalnosti (kao što je rezervacija utičnicem pregled trenutnog statusa punjenja, ..., itd.). Za zahtjev za nadogradnju ispunite sljedeći obrazac. Ispunjen obrazac spremite na računao te nam ga u obliku privika pošaljite na e-mai info@puni.hr.